Stolpetopp med lys

Bakgrunn

For å forenkle kommunikasjon med våre kunder har vi her laget en informasjonsside som gjelder stolpetopper med lys.

Vi erfarte i 2022 at en leveranse av stolpetopper med lys ikke tilfredstilte våre krav til kvalitet, og besluttet derfor å designe våre egne lamper.

Prosessen fra design til produksjon er en langvarig prosess som innebærer produksjon av flere prototyper før man lander på et endelig produkt. I denne sammenhengen har prosessen tatt over 1 år.

Leveranse

Da vi mottok ferdig produkt fra fabrikk (i midten på juli) oppdaget vi at produktet ikke ble levert ihht. spesifikasjonen. Det manglet blant annet dreneringshull inne i lampen, og elektronikken hadde ikke tilstrekkelig beskyttelse.

Samtlige av lampene vi har mottatt må derfor igjennom en manuell prosess her hos. Dette innebærer at hver enkelt lampe må pakkes opp, modifiseres og testes før vi kan sende lampene ut. Dette gjelder flere tusen lamper og vi estimerer 300 arbeidstimer på å gå gjennom alle lampene, Pga. ferieavikling (med begrenset kapasitet) og stor pågang vil det gå ytterligere litt tid, og vi vil fullføre denne prosessen ila. høsten.

Oppsummering

Vi beklager ventetiden dette har medført, og vil understreke at Kystgjerdet fokuserer på kvalitet, fornøyde kunder og løsninger som skal vare over tid.

Den nye lampen "Vårlys" (til høyre i bildet ovenfor) har følgende fordeler sammenlignet med vår tidligere modell "Haugesund":

  • Glass (istedet for gjennomsiktig PVC)
  • Ingen skjemmende skruer
  • Ingen lyslekkasje gjennom topplokket
  • Mulighet for å veksle lysstyrke
  • Samme design som våre standard topper "New england"

Vi er sikre på at våre kunder vil få en bedre opplevelse med et vesentlig bedre produkt enn vi har levert tidligere. Dette er verdt å vente på.

Vi prioriterer utsending av lystopper til våre tidligere kunder (som har reklamert) før vi fortsetter med utsending til kunder som har bestilt belysning i år.

De første kundene har allerede mottatt sine nye lamper, og vi ber om litt mer tålmodighet for de resterende som venter.

Mvh. Teamet i Kystgjerdet

Haugesund, Juli 2023