Kystgjerdet

-har de siste årene raskt vokst til å bli Norges ledende aktør på PVC gjerder. Produktene våre ble tidligere blitt solgt under Haugaland Utemiljø AS som et hobbyprosjekt. Etter mange år med salg og testing av produktene tok vi skrittet videre og skilte ut denne delen av selskapet. Kystgjerdet AS så dagens lys i 2015.

Kystgjerdet disponerer nå ca. 1400 kvm lager, produksjon og kontorer, og har landets største utvalg innen vedlikeholdsfri rekkverk, stakitt, levegger og porter. Vi lagerfører et utall av modeller og kvaliteter, og vi kan også skreddersy egne modeller til ditt prosjekt. Andre voksende produktgrupper er vedlikeholdsfri vinduer og skyvedører.

Våre proffe kunderådgivere har erfaring med teknisk tegning, tømrerarbeid, prosjktering og lang fartstid innen salg. Kvelder og helg brukes ofte for å prosjektere og besvare mailer for å kunne gi den beste kundehjelpen. Kystgjerdet er kjent for sin raske kundebehandling.

Partner

Kystgjerdet står for prosjektering og setter opp et tilbud som du kan sende direkte til din kunde. Rabatter avtales for hvert enkelt prosjekt, basert på størrelse og løsninger.

Vi produserer spesialløsninger på vårt eget CNC verksted, noe som gir sømløse overganger og det beste resultatet.

Leveranser blir normalt levert innen ca. 7 dager fra bestilling.

Din bedrift blir listet på vår hjemmeside som samarbeidspartner. Kunder som trenger assistanse vil ta kontakt for befaring, noe som ofte medfører både salg av produkter og montering.

Dagens Næringsliv kårer hvert år Gaselle-bedrifter i Norge, Gaseller er vekstbedrifter som over siste 4 år har:

  • Levert godkjente regnskaper
  • Minst doblet omsetningen i perioden
  • Positivt samlet driftsresultat
  • Unngått fallende omsetning i perioden, dvs. vekst hvert år
  • Vært aksjeselskap
  • Omsetning på over 1 million kroner første år

Kystgjerdet er kåret til Gaselle 2020, 2021 og 2022.