Eiendomen prydes av Kystgjerdet.

Eiendomen prydes av Kystgjerdet.

Svein Olav(46) jobber offshore som service skipper i Fjordbruk Service. Han grep sjansen med begge hender da muligheten for vedlikeholdsfrie gjerder dukket opp. Alt for å slippe å bruke friperioden sin på vasking, pussing og maling av gjerder. Svein Olav og familien bor i en flott enebolig i Sveio sentrum med stor tomt og flott utsikt utover Vigdarvatnet.

 Kystgjerdet vedlikeholdsfri PVC rekkverk

Han ble først oppmerksom på Kystgjerdets produkter på internett. Etter hvert som tiden gikk vokste nysgjerrigheten så mye at Svein Olav tok turen innom Kystgjerdet for å se på produktene og slå av en hyggelig prat med de ansatte. Han ble imponert over den gode servicen og at de alltid har deler inne på lager.

 Kystgjerdet vedlikeholdsfri PVC rekkverk

Familien Rossebø sin eiendom prydes nå av gjerder, levegger og rekkverk som de er strålende fornøyd med både estetisk og kvalitetsmessig. De sto selv for monteringen som de synes var lekende enkel; akkurat som lego for voksne.

 Kystgjerdet vedlikeholdsfri PVC rekkverk

Nå slipper Svein Olav og familien å bruke friperiodene på vedlikehold av rekkverk, levegger og gjerder. Mer av den dyrebare fritiden brukes nå sammen med familie og venner.

Kystgjerdet vedlikeholdsfri PVC rekkverk

Han vil virkelig anbefale Kystgjerdet videre til andre!

 

 

Czytaj dalej

Kystgjerdet er offisiell Vangen Festival sponsor

Zostaw komentarz

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi serwisu Google.