Om Oss

Kystgjerdet har de siste årene raskt vokst til å bli en av Norges ledende aktører på PVC gjerder. Produktene våre har tidligere blitt solgt under Haugaland Utemiljø AS som et hobbyprosjekt. Etter 8 år med salg og testing av produktene ble vi etterhvert så sikre på kvalitet at vi tok skrittet videre og skilte ut denne delen av selskapet. Kystgjerdet AS så dagens lys i 2015.

Kystgjerdet disponerer nå ca. 1000kvm lager, produksjon og kontorer, og har landets største utvalg innen vedlikeholdsfri rekkverk, stakitt, levegger og porter. Vi lagerfører et utall av modeller og kvaliteter, og vi kan også skreddersy egne modeller til ditt prosjekt. Andre voksende produktgrupper er vedlikeholdsfri terrassebord, kunstgress, palmer og møbler.

Kystgjerdets filosofi er å tilby enestående kundeservice og garanti for både pris og kvalitet. Blir du ikke fornøyd med våre produkter får du pengene igjen.

Kontakt oss gjerne om du ønsker tips til nettopp ditt prosjekt.

Daglig Leder

Jan Kenneth Odland er gründer og daglig leder av Kystgjerdet AS. Han er levende opptatt av å utvikle de beste produktene, og gi kundene et produkt alle i Kystgjerdet kan være stolt over å selge.

Han ofrer mye tid i firmaets tjeneste og sammen med sitt unike team sørger han for at våre kunder opplever Kystgjerdets enestående kundeservice morgen og kveld.

Kundeveiledning

SALG / PRODUKSJON

Renè Larsen har bakgrunn som teknisk tegner og mange års erfaring fra salg og kundeservice. Renè står i dag for brorparten av spesialtilpasningene som trengs, enten det gjelder trappeløsninger eller overganger som produseres på våre CNC maskiner.  Vinkler og spesialløsninger er barnemat, av og til mistenker vi at han løser Pytagoras setning i hodet. Han er treningsnarkoman og alltid sulten, både på grovbrød og på å tilfredstille våre kunders behov.

SALG / KUNDEVEILEDNING

Mateusz Samsøe er utdannet innen kontorfag som igjen førte til mange år innen salg og kundeservice. Før han begynte hos Kystgjerdet jobbet han som IT konsulent og var team leader for et større internasjonalt selskap. Han løser alle vår interne dataproblemer og er teknisk interessert i det meste. Vi er takknemlige for at Mateusz ble med på laget vårt i 2019 og ser frem til å ha en stødig kundeveileder på vår side.

SALG / KUNDEVEILEDNING

Tor-Martin Tangen er Kystgjerdets friskeste tilskudd i 2019. Tor er utdannet innen media, og har jobbet både som servitør og fengselsbetjent. Etter 9 måneder på tur i Australia hvor han livnærte seg på å lage reklamefilmer var vi så heldige at han fant veien til oss. Tor står for våre nettsider, bilder og filmer, samtidig som han veileder vår kunder i rett retning. Han sørger for at lageret alltid er på stell og at kundene får de varene de skal ha. Vi gleder oss til fortsettelsen og bli kjent med flere av Tors overaskende egenskaper.