OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi i Kystgjerdet får inn mange spørsmål daglig, derfor har vi laget en liste over flest stilte spørsmål som kommer til oss. Skulle du ikke finne svar på akkurat ditt spørsmål kan du ringe oss på telefon 52 71 52 71.

Tåler Produktene været her i Norge?

Våre produkter er dimensjonert for å tåle vårt klima fra kyst til kyst, nord til sør. Vi har monteringsanvisninger som viser hvordan våre gjerder skal monteres på riktig måte for å stå stødig år etter år.

Falmer produktene over tid?

PVC blandingen har tilsetninger som gjør gjerdet UV-sikkert. Dette er ikke noe som kan slites/vaskes av, og produktene vil derfor holde seg like fint over tid

Er det enkelt å montere selv?

De aller fleste av våre kunder velger å montere dette selv på bakgrunn av at monteringen er veldig enkel. Vi har detaljerte og gode monteringsanvisninger som guider deg gjennom monteringen.

Kan jeg sette opp gjerde i skrått terreng?

Se vår monteringsanvisning for hvordan dette best løses. Vi kan levere mange typer spesialtilpasninger, deriblant for skrå.

Hvordan er fargen mot hvit husvegg?

Våre hvite produkter har fargen «Perlehvit»  med fargekode RAL9003. Dette er en hvit farge som er tilsatt noen dråper med sort for å dempe blåskinnet som oppstår i «signalhvite» produkter. Du vil få en behagelig opplevelse om du sitter i solveggen med levegg levert av oss, samtidig så viser støv og urenheter mindre på denne typen farge.

Hvor ofte bør det vaskes?

Vask er litt etter behov. Vi anbefaler generelt å spyle over gjerdet vår og høst med bilshampo som inneholder bonevoks. For skitt som sitter mer fast så kan man bruke svamp.

Hvor på gjerdet måles høyden til?

På rekkverk oppgis høyde til topp på håndrekke. For alle andre modeller oppgis høyde på stolpe uten topphatt på.

Hvordan fraktes dette, og hva koster det å få det levert hjem?

Vi sammenligner alltid pris på forsendelse hos både Bring, Schenker og PostNord . Vi pakker som regel på europaller, og varer foliewrappes og stroppes før sending. Vi legger ved fraktkostnad i alle tilbud hvor vi har leveringsadresse

Jeg ønsker å sette opp gjerde hvor det i dag er jord, kan jeg gjøre det uten å måtte støpe mur?

Vi har løsning for jordmontering. Se monteringsanvisning for jordmontert gjerde eller rekkverk. Kort fortalt graver man ut hull, setter stolpen i hullet og støper rundt. Stolper for jordmontering er derfor lengre.

Finnes det rekkverksløsning for trapp som ikke gjør trappen smalere?

Vi har løsning for utenpåliggende montering både i trapp og på flatt dekke.

Hva gjør jeg når jeg tilpasser en seksjon ned i lengde og skjærer bort låseklipsene?

Kystgjerdet tilbyr som eneste leverandør spesialtang for å lage nye låseklips. Hvordan man gjør det viser i monteringsveiledningene.