Inspirasjon året rundt

Rundt om i Norge er det fantastiske hus, hytter og hager med kystgjerdets kvalitetsprodukter. Vi har samlet et knippe for å gi deg inspirasjon til ditt prosjekt.

Det er en grunn til at du finner Kystgjerdets produkter i hele Norge, og det du kanskje ikke viste er at våre produkter er mer enn bare gjerder og rekkverk. Derfor kan du la deg innspirere av ett knippe av våre kunders måte å bruke produktene våre på nedenfor.

En nydelig hage

Bli inspirert av denne flotte hagen. Med Stille 180 levegger montert sammen med Royal (FD-1) rekkverk får du et komplett utrykk som både skjermer og gir utsikt.  Ved bruk Stolpelamper i hvitt legger man den perfekte stemningen for sene sommerkvelder. Merk også diagonalen som går mellom rekkverk og levegg, som er med på å gi det sømløse helhetlige utrykket noen ønsker å ha i sin hage.

Mer enn bare rekkverk

Her er det brukt «Stille» (FA-1 90) som rekkverk som sømløst strekker seg opp i Stille Diagonal (FA-1D) i hjørnet. For skjerming ut mot veien er det satt opp «Stille» (FA-1 180:80cm) dør for å skjerme innsyn men likevel ha tilgang fra verandaen. 3 produkter i skjønn harmoni. Toppene valgt er New england og passer perfekt for verandaer med lav profil og stilfult utseende.

Enkel tilgang

Flotte hager er til for å brukes. Mange har tenkt over tilgang fra terasse eller hus, men glemmer at det fint går ann å kombinere flere adkomst muligheter. Over ser du bruk av dobbel Prima (FD-1) Port og Prima (FD-1) rekkverk. Dette er et godt eksempel på den sømløse integrasjonen mellom port og rekkverk som gir en helhetlig stil samtidig som du får annkomst fra alle kanter.

Vinkel er pent

Alt for mange tror at både stakitt og rekkverk må være helt rett, for da er det pent. Dette stemmer aldeles ikke. Slettes ikke alle innkjørsler, hager, verandaer eller uteområder har rette linjer og kanter. Ovenfor ser du  «Sund» (FB-3) stående på buet betong, i en asfaltert innkjørsel. Vinklingen på stolpene gjør at stakikken buer seg sammen med betongen og gir et helhetlig og nydelig uttrykk. Vinkel er pent!

Produkter fra artikkelen

KOM I GANG

Vi i Kystgjerdet hjelper deg gjerne med ditt prosjekt. Våre ansatte har lang erfaring med planlegging av utemiljøer av alle slags typer, ingen prosjekter er for store eller for små og vi står klare for å hjelpe deg. Kontakt oss for et ufropliktende tilbud eller kom innom vårt lokale for å se en demonstrasjon av produktene.