Hvorfor velge Kystgjerdet?

Norsk kvalitet

Våre vedlikeholdsfrie produkter er utviklet og tilvirket i Norge og tilpasset vårt røffe klima. Etter våre spesifikasjoner, produseres selve PVC-profilene i Kina. Alle bestillinger og løsninger som trenger spesialtilpasninger, tilvirkes på vårt eget verksted i Haugesund.

Glatt overflate og vedlikehold

Våre PVC-produkter har flotte og helt glatte overflater. Dette gjør at de behøver svært lite vedlikehold da støv og annet renner av under neste regnskyll. En årlig runde kun med vann fra høytrykksspyler holder. For å opprettholde gjerdets flotte glans, vasker du det enkelt med en bilshampo som inneholder voks.

Rekordrask levering

Vårt 1300 kvm store lager og flere km med rekkverk og gjerder, i kombinasjon med effektivitet og våre logistikksystemer i verdensklasse, sikrer leveranse fra oss på rekordtid. Din ordre blir vanligvis sendt samme dag som vi registrerer din betaling, hvor det deretter normalt kun tar 2 til 4 virkedager før du har leveransen fra oss i Kystgjerdet.

Mer vedlikeholdsfri fritid

Gjerder eller rekkverk av tre flasser normalt etter én til to vintre. Før ny maling påføres, trengs grundig rengjøring, en god tørkeperiode og innkjøp av maling og diverse utstyr. Å montere våre vedlikeholdsfrie produkter tar vanligvis ikke lengre tid enn å male. Monteringen gjøres selvsagt bare én gang, og du får mer fritid til å gjøre hva du vil.

Kundegunstig kunnskap

Vi er genuint interesserte i våre produkter, noe som reflekteres både i kunnskapsnivå og kundeservice. I tillegg til optimal ytelse for våre kunder i privatmarkedet, har Kystgjerdets medarbeidere erfaring og kunnskap til å kunne levere til alle tenkelige spesialprosjekter. Vi tilegner oss også ny kunnskap under våre årlige besøk på Kystgjerdets fabrikker i Kina.

Enkel montering

«Lego for voksne». «Montert ferdig samme kveld jeg fikk gjerdet». «Superenkel monteringsanvisning». Dette er bare noen av tilbakemeldingene vi har fått når vi har spurt kundene hvordan det var å montere Kystgjerdet-produktet selv, noe 90 prosent av våre kunder gjør. Mangler du tid eller verktøy, er monteringen dessuten en enkel oppgave for enhver håndverker.

Kjøp nå – betal senere

Finansieringsløsningen vi kan tilby gjennom vårt samarbeid med Svea Finans gjør at du selv velger hvordan og når du vil betale for ditt ønskede Kystgjerdet-produkt. Vår skreddersydde finansieringsløsning med delbetaling gjør at du kan velge tid for når delbetalingen skal skje, ikke behøver kredittkort eller lånetilbud samt at finansieringen er papirløs.

Garantert lavest pris

Vi strekker oss lengre enn vårt lengste gjerde for å gi deg en så optimal kundeopplevelse som mulig. Finner du for eksempel et av våre lagerførte produkter billigere et annen sted, matcher prisen (NB: Tilbudet må være spesifisert for at sammenligningsgrunnlaget skal være til stede: samme kvalitet, modell og spesialtilpasninger).

Livstidsgaranti

PVC-produktene fra Kystgjerdet leveres med en begrenset livstidsgaranti. Våre gjerder, rekkverk, levegger og porter er laget av samme type PVC som benyttes i PVC-vinduer. Den mest effektive UV-beskyttelsen på markedet hindrer UV-nedbrytning, samtidig som den er med på å sikre lang holdbarhet, fleksibilitet og robusthet mot vårt tøffe kystklima.

Jacob J.
Anbefales � God kvalitet, hyggelige priser og flinke montører �
Geir H.
Veldig godt fornøyd!!! Levert på døren i Buskerud, enkelt og greit å sette opp. God service fra Kystgjerdet�
Joakim A.
Smarteste gjerdene du får tak i
Renè L.
Raske tilbakemeldinger og varer på lager.
Tony P.
Absolutt fantastisk!!! Eg prøvde å snakke med forskjellige firma i løpet av 2 år, ganske useriøse siden de kom aldri, ikkje for å se på ka de må gjør ein gang, men nå vet eg korfår: eg fortjente BEST! Tusen takk te dokke for nydelig rekkverk ��
Anlaug K.
vil bare takke dere for det fantastiske flotte rekkverket vi har fått montert på verandaen vår. det ble et nytt hus 😊 og for en kundeservice skal en lete lenge etter!!! svarer kjapt og tar tak i ting med en gang om det skulle være noe ! rask levering og veldig vennlige på tlf og hjelpsomme!! dette er noen flotte mennesker som jobber her... blir nok bestilt mere her i fra då vi skal ha ny veranda på framsiden av huset også..😊 vi er superfornøyd😍
Daniel G.
Jeg vil anbefale Kystgjerdet på det sterkeste. Absolutt ingenting å trekke. Skal du ha gjerde? Velg Kystgjerdet!
Thomas Kaspersen R.
Godt fornøgd med Kystgjerdet så langt!! 😃😃
tormod N.
Super fornøyd med gjerdet
Alina Carmen P.
Vi er veldig fornøyd med både kvalitet og upåklagelig kundeservice!
tomas E.
Har ikke fått gjerdet enda . Men første inntrykket er fantastisk. Kjappe tilbakemld, service over normalen. Så nå håper jeg gjerdet også er på samme nivå. Da blir det knallbra😉
Nina T.
Kjempefornøyd kommer til og kjøpe mer til nye prosjekter.Kan anbefales.😀👍👏
Lars Magne E.
rask tilbakemelding på pristilbud og monteringstilbud.
veldig fornøyd!
Bjørnar H.
Kjøpte et spesialtilpasset gjerde på 50m med 25 gjerdelamper våren 2019. Gjerdet var enkelt å sette opp og holder seg fint 1 år etter. Servicen har vært utrolig god. Jeg kan anbefale kystgjerdet på det varmeste for alle som ønsker et vedlikeholdsfritt gjerde.
Bjørnar H.
Kjøpte et spesialtilpasset gjerde på 50m med 25 gjerdelamper våren 2019. Gjerdet var enkelt å sette opp og holder seg fint 1 år etter. Servicen har vært utrolig god. Jeg kan anbefale kystgjerdet på det varmeste for alle som ønsker et vedlikeholdsfritt gjerde.
Ken M.
Vi bestilte 30 meter med Royal tekkverk og 4 meter med glass, vi er utrolig fornøyd med resultatet, og ikke minst servicen kystgjerde ga oss. De svarer fort på mail, og har vært meget behjelpelig med prosessen fra start til slutt. Anbefales på det sterkeste 😊🤩
Kenneth M.
veldig god service og veldig godt fornøyd med produktet. Fikk god hjelp under hele prosessen med å sette opp 30 meter Royal og 4 meter med glass. Anbefales på det sterkeste 🌞
Caroline Karlengen L.
Meget fornøyd med kvalitet og service 👌
Torunn H.
Vi er så fornøyde både med rekkverket og ikke minst servicen😊
Glenn M.
Fikk god service, raskt og riktig levert.
Enkelt å montere, med flott resultat.
Er veldig fornøyd og vil anbefale denne leverandøren👍

Mvh.
Glenn Mellegaard
Magnus A.
meget fint produkt. enkelt å montere og ikke minst rask service.
Raymond H.
Utrolig bra og høvelig mye hjølp og få👍👍👍
Göray G.
Great products, great customer service and support on enquiries. Had an excellent experience with these guys. It doesn't get any better than this.
Neste sidejs_loader

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Få inspirasjon, nyheter, tips og triks rett i innboksen din!

  • Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til Kystgjerdets personvernerklæring.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Følg oss på