Hvorfor velge Kystgjerdet?

Norsk kvalitet

Våre vedlikeholdsfrie produkter er utviklet og tilvirket i Norge og tilpasset vårt røffe klima. Etter våre spesifikasjoner, produseres selve PVC-profilene i Kina. Alle bestillinger og løsninger som trenger spesialtilpasninger, tilvirkes på vårt eget verksted i Haugesund.

Glatt overflate og vedlikehold

Våre PVC-produkter har flotte og helt glatte overflater. Dette gjør at de behøver svært lite vedlikehold da støv og annet renner av under neste regnskyll. En årlig runde kun med vann fra høytrykksspyler holder. For å opprettholde gjerdets flotte glans, vasker du det enkelt med en bilshampo som inneholder voks.

Rekordrask levering

Vårt 1300 kvm store lager og flere km med rekkverk og gjerder, i kombinasjon med effektivitet og våre logistikksystemer i verdensklasse, sikrer leveranse fra oss på rekordtid. Din ordre blir vanligvis sendt samme dag som vi registrerer din betaling, hvor det deretter normalt kun tar 2 til 4 virkedager før du har leveransen fra oss i Kystgjerdet.

Mer vedlikeholdsfri fritid

Gjerder eller rekkverk av tre flasser normalt etter én til to vintre. Før ny maling påføres, trengs grundig rengjøring, en god tørkeperiode og innkjøp av maling og diverse utstyr. Å montere våre vedlikeholdsfrie produkter tar vanligvis ikke lengre tid enn å male. Monteringen gjøres selvsagt bare én gang, og du får mer fritid til å gjøre hva du vil.

Kundegunstig kunnskap

Vi er genuint interesserte i våre produkter, noe som reflekteres både i kunnskapsnivå og kundeservice. I tillegg til optimal ytelse for våre kunder i privatmarkedet, har Kystgjerdets medarbeidere erfaring og kunnskap til å kunne levere til alle tenkelige spesialprosjekter. Vi tilegner oss også ny kunnskap under våre årlige besøk på Kystgjerdets fabrikker i Kina.

Enkel montering

«Lego for voksne». «Montert ferdig samme kveld jeg fikk gjerdet». «Superenkel monteringsanvisning». Dette er bare noen av tilbakemeldingene vi har fått når vi har spurt kundene hvordan det var å montere Kystgjerdet-produktet selv, noe 90 prosent av våre kunder gjør. Mangler du tid eller verktøy, er monteringen dessuten en enkel oppgave for enhver håndverker.

Kjøp nå – betal senere

Finansieringsløsningen vi kan tilby gjennom vårt samarbeid med Svea Finans gjør at du selv velger hvordan og når du vil betale for ditt ønskede Kystgjerdet-produkt. Vår skreddersydde finansieringsløsning med delbetaling gjør at du kan velge tid for når delbetalingen skal skje, ikke behøver kredittkort eller lånetilbud samt at finansieringen er papirløs.

Garantert lavest pris

Vi strekker oss lengre enn vårt lengste gjerde for å gi deg en så optimal kundeopplevelse som mulig. Finner du for eksempel et av våre lagerførte produkter billigere et annen sted, matcher prisen (NB: Tilbudet må være spesifisert for at sammenligningsgrunnlaget skal være til stede: samme kvalitet, modell og spesialtilpasninger).

Livstidsgaranti

PVC-produktene fra Kystgjerdet leveres med en begrenset livstidsgaranti. Våre gjerder, rekkverk, levegger og porter er laget av samme type PVC som benyttes i PVC-vinduer. Den mest effektive UV-beskyttelsen på markedet hindrer UV-nedbrytning, samtidig som den er med på å sikre lang holdbarhet, fleksibilitet og robusthet mot vårt tøffe kystklima.

Joakim A.
Smarteste gjerdene du får tak i
Renè L.
Raske tilbakemeldinger og varer på lager.
tormod N.
Super fornøyd med gjerdet
tomas E.
Har ikke fått gjerdet enda . Men første inntrykket er fantastisk. Kjappe tilbakemld, service over normalen. Så nå håper jeg gjerdet også er på samme nivå. Da blir det knallbra😉
Bjørnar H.
Kjøpte et spesialtilpasset gjerde på 50m med 25 gjerdelamper våren 2019. Gjerdet var enkelt å sette opp og holder seg fint 1 år etter. Servicen har vært utrolig god. Jeg kan anbefale kystgjerdet på det varmeste for alle som ønsker et vedlikeholdsfritt gjerde.
Ken M.
Vi bestilte 30 meter med Royal tekkverk og 4 meter med glass, vi er utrolig fornøyd med resultatet, og ikke minst servicen kystgjerde ga oss. De svarer fort på mail, og har vært meget behjelpelig med prosessen fra start til slutt. Anbefales på det sterkeste 😊🤩
Raymond H.
Utrolig bra og høvelig mye hjølp og få👍👍👍
Göray G.
Great products, great customer service and support on enquiries. Had an excellent experience with these guys. It doesn't get any better than this.
Neste sidejs_loader

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Få inspirasjon, nyheter, tips og triks rett i innboksen din!

  • Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til Kystgjerdets personvernerklæring.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Følg oss på