Vedlikeholdsfritt gjerde

Med vedlikeholdsfritt gjerde i PVC fra Kystgjerdet er du sikret et flott og slitesterkt produkt – perfekt for norske forhold. Mens tradisjonelle gjerder av tre vil å råtne over tid, samt krever maling og flekking, er PVC gjerder vedlikeholdsfrie.

Alle våre modeller leveres med valgfri stolpetopp og forskjellige spiletyper. Ved å forandre på oppsettet har du uante muligheter til å finne en modell som passer akkurat ditt prosjekt.

Kystgjerdet leverer vedlikeholdsfrie gjerder både for toppmontering både på mur og stein, eller for jordmontering. Våre produkter kan også monteres på skrå mur. Kystgjerdet har flere kvaliteter og priser for å tilfredsstille alle krav.

Kystgjerdet leverer også festemateriell og spesialverktøy for å lette din installasjon.

Se også vårt brede utvalg av vedlikeholdsfrie rekkverk.

Våre vedlikeholdsfrie gjerder

FB-3 SUND / LANGESUND

FB-5 Tind / Langetind

FC-4 Fjord / Langefjord

FC-4D Fjord DE /Langefjord DE

FC-5 Fjell / Langefjell

Hvorfor velge Kystgjerdet?

Klikk på ikonene under for å finne ut hvorfor du skal velge oss som din leverandør av PVC-produkter.

Joakim A.
Smarteste gjerdene du får tak i
Renè L.
Raske tilbakemeldinger og varer på lager.
tormod N.
Super fornøyd med gjerdet
tomas E.
Har ikke fått gjerdet enda . Men første inntrykket er fantastisk. Kjappe tilbakemld, service over normalen. Så nå håper jeg gjerdet også er på samme nivå. Da blir det knallbra😉
Bjørnar H.
Kjøpte et spesialtilpasset gjerde på 50m med 25 gjerdelamper våren 2019. Gjerdet var enkelt å sette opp og holder seg fint 1 år etter. Servicen har vært utrolig god. Jeg kan anbefale kystgjerdet på det varmeste for alle som ønsker et vedlikeholdsfritt gjerde.
Ken M.
Vi bestilte 30 meter med Royal tekkverk og 4 meter med glass, vi er utrolig fornøyd med resultatet, og ikke minst servicen kystgjerde ga oss. De svarer fort på mail, og har vært meget behjelpelig med prosessen fra start til slutt. Anbefales på det sterkeste 😊🤩
Raymond H.
Utrolig bra og høvelig mye hjølp og få👍👍👍
Göray G.
Great products, great customer service and support on enquiries. Had an excellent experience with these guys. It doesn't get any better than this.
Neste sidejs_loader

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Få inspirasjon, nyheter, tips og triks rett i innboksen din!

  • Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til Kystgjerdets personvernerklæring.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Følg oss på