Betingelser

Garanti for PVC:

Alle PVC produkter fra Kystgjerdet er 100% Virgin polyvinylklorid, og inneholder ingen resirkulerte materialer. Til forskjell fra andre PVC produkter som finnes på markedet, er våre produkter mono ekstrudert og inneholder 10% Ti02 (Titandioksid), som sammen med andre kjemiske additiver, hindrer ultraviolett nedbrytning. Dette gir den høyeste og mest effektive UV beskyttelsen på markedet.

Dette sikrer lang holdbarhet, fleksibilitet og værbestandighet i selv de tøffeste klima.

På bakgrunn av dette, kan PVC produktene leveres med en begrenset livstidsgaranti!

Vi garanterer at alle vinyl komponenter av vinyl gjerder innkjøpt av den opprinnelige eieren hvor produktet  først ble installert, ikke skal ruste, råtne, flasse, avskalle, og være fri for sprekker og splitting ved normal bruk.

Dersom feil eller mangler på produkt/deler som følge av overnevnte punkter garanteres det at disse deler vil bli erstattet med nytt, eller kjøpesummen av delene vil bli erstattet.

Videre garanteres det at våre PVC produkter er fri for produksjonsfeil for hele dets levetid (minimum 30 år)

Retur av produkter som følge av overnevnte feil er eiers ansvar, og skjer for eiers regning.

Vi står ikke ansvarlig for arbeidskraft kostnader eller andre kostnader i forbindelse med fjerning eller installasjon av enten det opprinnelige eller erstatningsprodukt.

Vi garanterer ikke mot misbruk, skade som følge av feil installasjon, håndtering og lagring, naturkatastrofer, og eksponering for miljøgifter som skadelige kjemikalier etc.
Gjenoppretting for følgeskader eller tilfeldige skader som følge av svikt i gjerdet dekkes ikke av denne garanti.

 


 

Priser:

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Vi tar forbehold om prisendringer grunnet innkjøpspris, frakt eller valutaendringer. Fraktkostnader vil tilkomme om ikke annet er avtalt.

 


 

Leveranse:

Våre produkter kommer under kategorien «byggemateriell» og det må påberegnes tilpasninger. Seksjoner må inndeles, og spilelengde/panel samt stolper o.l. kan ha avvik som justeres under montering. Jamfør alltid spile-lengde (uten topp) med dokumentasjon før montering.

Normal leveringstid: 1-2 dager for registrering av innbetalt tilsendt faktura deretter 2-4 dager transport. I tilfeller med produksjon kan det oppstå køer og tilhørende 1-2 dager ekstra ventetid.

Alle priser er normalt oppgitt inkl. mva. og tilbudet er gyldig i 4 uker fra dagens dato om ikke annet er avtalt.

Vi lagerfører alle modeller men opplever til tider å bli utsolgt, da er neste leveranse som regel bare noen uker unna.

Kystgjerdet benytter Bring for all logistikk som forbeholder seg retten til å levere varene innen normal arbeidstid (08:00-16-00) dersom ikke annet er avtalt.

 


 

Angrerett:

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester. Angreretten gjelder ikke for spesial produksjoner, monterte eller tilpassede deler. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme mengde og stand som du mottok den. Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har risikoen for transporten tilbake til oss. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert porto for forsendelsen til deg, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr, etc. Dette gjelder kun når hele kjøpet returneres. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg. Produktet sendes tilbake til oss i originalemballasje, sammen med angrerettskjema. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerett skjemaet.