Belysning

Enten du ønsker navigeringslys i vintermørket eller en lun stemning i sommernatten er belysning prikken over i´en.

Kystjgerdets belysning er et 12V(svakstrøm) system som du kan montere dette selv uten hjelp fra elektriker. Koblingene mellom strømforsyningskjøtsplitt og lampe er skrukoblinger med gummipakning som er vanntette og tilpasset skandinavisk klima. Strømforsyningen er tilsvarende innkapslet og er sprutsikker (IP68).

Det er også mulig å integrere eksempelvis fjernkontroll (med dimmefunksjon) som gir en mulighet til å skru av og på lys uten å måtte trekke ut kontakten, eller skumringsrele som skrur lysene av/på automatisk i forhold til dagslys.

Våre belysningsprodukter

Hvorfor velge Kystgjerdet?

Klikk på ikonene under for å finne ut hvorfor du skal velge oss som din leverandør av PVC-produkter.

Joakim A.
Smarteste gjerdene du får tak i
Renè L.
Raske tilbakemeldinger og varer på lager.
tormod N.
Super fornøyd med gjerdet
tomas E.
Har ikke fått gjerdet enda . Men første inntrykket er fantastisk. Kjappe tilbakemld, service over normalen. Så nå håper jeg gjerdet også er på samme nivå. Da blir det knallbra😉
Bjørnar H.
Kjøpte et spesialtilpasset gjerde på 50m med 25 gjerdelamper våren 2019. Gjerdet var enkelt å sette opp og holder seg fint 1 år etter. Servicen har vært utrolig god. Jeg kan anbefale kystgjerdet på det varmeste for alle som ønsker et vedlikeholdsfritt gjerde.
Ken M.
Vi bestilte 30 meter med Royal tekkverk og 4 meter med glass, vi er utrolig fornøyd med resultatet, og ikke minst servicen kystgjerde ga oss. De svarer fort på mail, og har vært meget behjelpelig med prosessen fra start til slutt. Anbefales på det sterkeste 😊🤩
Raymond H.
Utrolig bra og høvelig mye hjølp og få👍👍👍
Göray G.
Great products, great customer service and support on enquiries. Had an excellent experience with these guys. It doesn't get any better than this.
Neste sidejs_loader

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Få inspirasjon, nyheter, tips og triks rett i innboksen din!

  • Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til Kystgjerdets personvernerklæring.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Følg oss på